Sayfa

Gizlilik Politikası

INTECH dijital çağın gereği çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir.Çalıştığımız müşterilerin veya web sitemiz üzerindeki çeşitli form ve anketlerin doldurulması suretiyle üyelerin kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (ad, soyadı, firma bilgi...
05 Temmuz 2019 - 09:35

Site Kullanım Şartları

Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu ‘site kullanım şartları’nı dikkatlice okuyunuz.  GENEL ŞARTLAR Sitemizdeki web sayfaları ve ona bağlı tüm sayfalar www.intechguvenlik.com (site) sitesindeki INTECH GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (firma) firmasının malıdır ve onun tarafından işletilir. Sizler (&lsqu...
02 Temmuz 2020 - 23:58

Alarm Takip Merkezi

Hırsız alarm sistemleri donanımsal olarak mekâna uygulandıktan sonra işlevlerini yerine getirmeye başlar. Ancak, alarm sistemlerinden alınan esas hizmet haberleşmedir. Alarm takip merkezimiz, Valilik onaylı ve sertifikalı uzman personellerimizle 7/24 gelen sinyaller takip edilir. Kullandığımız ürünler son teknoloji ve yerli yazılımlardır. Alarm takip merkezinden nasıl bir hizmet alırsınız;
01 Ocak 2021 - 16:54

Çerez Politikası

INTECH olarak intechguvenlik.com internet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerez(cookie) kullanmakta olduğumuzu belirtmek isteriz. Bilgilendirme Birçok web sitesi, teknik, işlevsel, deneyim kalitesini arttırmak ve benzeri birçok sebepten "Çerez" (Cookie...
06 Temmuz 2019 - 08:35

Kişisel Verilerin Korunması

INTECH GÜVENLİK ŞİRKETİ olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, Şirket olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dâhil, Şirket ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)&r...
05 Temmuz 2019 - 08:35

Telefon numaranızı bırakın sizi arayalım.